all jokes aside

Idag åt jag gofrulle i morgonsolen.. aldeles själv :( har min första lediga dag idag efter 24 dagars sträckjobb, men har ingen att spendera den med. Förutom lovis, hon är alltid med mig även fast hon håller på avlida i värmen <33 
 
 
Tog denna mysiga bild en natt så jag inte kunde sova pga värmen (det var innan jag hittade en fläkt nere i källaren som nu står vid min säng, prisa gudarna för den fläkten) och lovis var jättemysig med gulliga tassar och massa. Instagrammade även denna för tycker så mkt om den, men det verkade som om ingen såg vad bilden föreställer när den är så mörk. buhu. 
 
Annars så var jag hos Linn igår, som jag inte har träffat på hela sommaren (!!) vilket suger då vi typ spenderade hela förra sommarn tillsammans.. men det var kul att träffas igen iaf. Hon har fyllt 18 år så vi var några som fikade och spelade Alias och hade trevligt! 
 
Idag ska jag till salongen där Lydia jobbar och låta henne fixa mitt hår lite! Tänkte bli av med den brutala utväxten och typ få en jämnare och mer naturlig färg för att slippa utväxt i framtiden. Är så pepp på bli fin nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0