ojojoj

Så länge sedan jag uppdaterade bloggen och det har hänt massor av grejer sen dess. 
tisdag: jobbat jobbat jobbat och tjänat pengar 
onsdag: minneslucka
torsdag: gick till malin efter skolan och blekte hennes hår, sen kom papi och hämtade oss och vi åkte hem till our place. Och mm jo där stod viktor och väntade på mig. Han hade kommit hem tidigare och ville överaska mig, which he did omg. Är så lycklig och har varit ever since, sorry för svengelskan. Och kan inte förstå att han har varit borta så länge, känns ju nu som om han aldrig åkt. Allt är i sin ordning. 
fredag: jobbade efter skolan och myste med viktor  sen ofc. Bastade och åt chips som förr. Såg Walk the Line, som handlar om Johnny Cash's liv.
lördag: jobbbbbbbbbbade såklart 
söndag: piggelin efter 12 h sömn. Upp klockan 6 för att åka till avan och sälja våfflor. tjohoo. Tjänade ihop några tusen till vårt projektarbete. Sedan åt jag ananas med V och somnade tidigt i hans famn. *kände mig som karaktär i Gossip Girl när jag kallade honom V* 
måndag: helt okej dag i skolan, körde armträning efteråt. Fick fnatt och bestämde mig för att klippa mig så gick till Lydia och kapade håret 2 dm. Var lycklig osv, och fick sedan magsjuka och kräktes hela kvällen. Somade till slut och idag, sedan klockan 6, är jag pigg och frisk! Det var bara en quickie-kräksjuka igår kväll.  
Så nu ligger jag och avsmittas i sängen och tittar på en dokumentär om hur planeter skapas. Minus kräkisen så är jag så lycklig nu när viktor är hemma, kan slappna av igen och vet att allt är som det ska vara. xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0