skepp o' hoj

Ikväll åker jag, viktor och lovis iväg till stugan eftersom jag är ledig hela helgen! Min bror och hans vänner äger en segelbåt, så vi ska få segla för första gången. Tänkte iaf att jag skulle visa hur fin jag blev i håret igår efter jag varit hos Lydia.
 
 
 
Hon gjorde ljusa slingor i botten för att jämna ut utväxten, och mörka slingor i längderna. Blev svinnöjd!
 
Igår kväll myste jag på gültza-udden med Viktor, Linnea och Julia <3 
 
 

all jokes aside

Idag åt jag gofrulle i morgonsolen.. aldeles själv :( har min första lediga dag idag efter 24 dagars sträckjobb, men har ingen att spendera den med. Förutom lovis, hon är alltid med mig även fast hon håller på avlida i värmen <33 
 
 
Tog denna mysiga bild en natt så jag inte kunde sova pga värmen (det var innan jag hittade en fläkt nere i källaren som nu står vid min säng, prisa gudarna för den fläkten) och lovis var jättemysig med gulliga tassar och massa. Instagrammade även denna för tycker så mkt om den, men det verkade som om ingen såg vad bilden föreställer när den är så mörk. buhu. 
 
Annars så var jag hos Linn igår, som jag inte har träffat på hela sommaren (!!) vilket suger då vi typ spenderade hela förra sommarn tillsammans.. men det var kul att träffas igen iaf. Hon har fyllt 18 år så vi var några som fikade och spelade Alias och hade trevligt! 
 
Idag ska jag till salongen där Lydia jobbar och låta henne fixa mitt hår lite! Tänkte bli av med den brutala utväxten och typ få en jämnare och mer naturlig färg för att slippa utväxt i framtiden. Är så pepp på bli fin nu! 

så lite tid

 
 
 
 
På bilden har jag på mig ett favolinne som det står 90's på, ifall ni inte kunde läsa det baklänges. Fast den är tagen för någon vecka sen.. men ja. 
Finns inte tid till att göra allt jag vill om dagarna, känner jag. Så jag ligger mest bara i sängen och vilar upp mig, efter jobbet såklart. Okej egenligen finns det inte ork till nånting, sover asmånga timmar per natt men är ändå helt slut om dagarna, vet ej varför har bara varit sån de senaste åren typ. 
 
Idag har jag i alla fall jobbat, ätit middag med familjen, tränat lite, och duschat. Snart kommer viktor åsså ska vi mysa svinigt mkt. Gonatt alla fina! <3 

Min profilbild


Johanna Torikka, 18 år. Luleå.Follow on Bloglovin