du är mitt lyckorus

 
Hemma från dansen nu och är lite euforisk, pga just dansen. Finns inte många saker som är härligare än street dance. Hela helgen har bara varit mys till 1000. Middag med amigos ute i lövskär på fredag. Lördagen bestod av endast en lång jäkla sovmorgon med min favoritperson, sedan badade vi badtunna och spelade PS3. Sovmorgon-känslan fortsatte ända in på söndagen. For sedan ut till hans stuga och åt massa våfflor med gulligaste morföräldrarna in da world osv. 
 
Har haft en skum och ovan känsla i kroppen, som att jag äntligen vet vem jag är och vad jag vill i livet. Och det finns inget bättre än att få känna så. Det löser sig, så småningom. 

my life be like oooooh aaAAhH

 
Idag har jag och emmsor slingat mitt hår och mmmm ja det är väl allt som dagen bjudit på, förutom några strötimmar i skolan och sånt skit som inte räknas.  
 
När viktor kom hem till schverige tog han massa bra låttips med sig. Länkar två av dem här under: 
 
Här har Kid Cudi tagit melodin från Band of Horse's låt The Funeral (en av mina vafolåtar of all times) och gjort en egen låt av den. Helt amazing. Alltså är det bara jag som får ont i magen av låtar som är sådär exeptionellt prefekta? och typ mår riktigt dåligt för att låten är så bra? Kanske mest är för att låten i fråga, bringar fram starka minnen och känslor hos mig. Låten The Funeral återskapar tusentals, och några få extra starka, minnen från min och viktors första sommar tillsammans. Den äger. 

clean cut

Bild på min nya frilly. svinnöjd! 2 decimeter kortare och 300000 kilo lättare.
Kunde inte hålla mig hemma igår när det var så fresh väder ute, så jag gick på date med V *oooh så exciting å kalla han det* *kan ju behöva spänning efter 4 års-förhållande* anyway: vi gick på grillen och jag åt en sååå stor cheeseburgare, oh my vad god den va! Sen traskade vi över till vår gamla högstadieskola och hälsade på gamla favoriter. Det blev ett kärt återseende. 

Min profilbild


Johanna Torikka, 18 år. Luleå.Follow on Bloglovin