ja det trodde du ja

Åh igår var jag på en arbetsintervju, min första faktiskt, och det kändes så skönt i magen efteråt för det gick SÅ bra! Sen ringde min nuvarande chef och erbjöd jobb åt mig i sommar på opassande tider och allt blev skitdåligt igen. Står mellan dessa två jobb och tvekar, och problemet är att jag inte kan tacka ja/nej osv ännu, eftersom jag då måste vara säker på att jag inte kommer sluta upp arbetslös i sommar. ååh tjorvigt att försöka förstå och läsa detta inlägg.. 
 
Lol att jag tog på mig den mest "proper" tröjan jag kunde hitta på morgonen och tänkte att nu ska jag vara sådär "ren och fin" och bete mig som att jag köper michael kors-väskor varje dag osv..ja ni fattar (typ vara så lite jag som möjligt). Och när jag får träffa chefen som ska intervjua mig så har hen orange-färgat hår, en miljard tats och piercing i ansiktet (<3333). Don't ask mig about min handpose. 
 
 

svartlå style

Sov hos Viktor inatt och badade massa badtunna. Sen idag kom Emma till mig och vi slingade mitt hår lite blondare och började rensa lite i min garderob men det känns lite som ett mission impossible att få ordning där inne. I alla fall ett uppdrag jag ej är redo att ta på mig på egen hand, haha. Vi hann i alla fall städa en sjättedel och jag hittade lite kläder jag glömt att jag ägde. 
 
Sen for jag på dansen och försökde komma ihår vår lilla trudelutt vi hade övat in innan lovet. Showtime nästa vecka...
 
 
 
Tre bilder från stugan, som Viktor tog efter vi bastat i världens härligaste vedeldade bastu. Var en helt ny människa. 
 
Hahah vet att jag skrev "tre bilder" men bara lade upp en...så ifall något av alla mina trogna fans blev ledsen så har jag nu lagt upp de andra två.↑↑↑

bilderna ljuger, jag är dark and twisty.

Poserar med mitt chokladsmakande kaffe samt samlar energi för att orka få lite skoljobb bortgjort i eftermiddag. Försöker även överleva mensvärk, huvudvärk och halsont men annars är allting finfit! ...bara sååååå bra. Aja glädjer mig åt att det är sommarliknande väder ute iaf. 
 
Lägg märke till min korta och gulliga hästsväns förresten. Är lite in love with it för den e så söt heh.
 
Något som hjälper mot alla besvär: panpizza(or) ..in my case är det alltid i plural. 

Min profilbild


Johanna Torikka, 18 år. Luleå.Follow on Bloglovin